El FC l'Escala inaugura els nous vestidors i presenta els equips de futbol base

Es passa de tenir dos vestidors a disposar-ne sis

El Futbol Club l’Escala ha estrenat avui els nous vestidors del camp d’esports municipal, que permeten donar servei directe al camp de gespa natural i estan situats sota les grades. S’hi ha invertit uns 275.000 euros (175.000 aportats per l’Ajuntament de l’Escala i 100.000 per la Diputació de Girona) i milloren considerablement la situació actual, en què només es disposava de dos vestidors (local i visitant), més el de l’arbitre, situats al costat del camp de gespa artificial i construïts per a l’estrena del camp, el 1999.

Les noves instal•lacions sumen ara quatre vestidors més per a equips i un altre per als arbitres, de manera que es passa a tenir sis vestidors, més dos per a arbitres. “S’ha acabat haver de barrejar equips i les complicacions que ens suposava l’escassetat d’espai quan organitzàvem tornejos o teníem diversos partits seguits”, remarca el president del FC l’Escala, Rafel Sabadí.

“Son uns vestidors de primer nivell, que completen unes instal•lacions magnífiques”, destacava en la presentació el regidor d’Esports de l’Ajuntament de l’Escala, Víctor Puga, que apuntava ara com a reptes completar els grades amb seients i la millora dels dos camps, tant el de gespa natural com el de gespa artificial. Puga, a més, esperonava el club a continuar amb la seva tasca de formació del jovent escalenc.

En una línia similar, aprofitant la presència de diversos expresidents del club, l’alcalde de l’Escala, Estanislau Puig, feina una crida a “aplegar-nos tots al voltant de l’objectiu comú il•lusionant del centenari, de cara al 2012”.

Abans de la inauguració dels vestidors, s’han presentat oficialment tots els equips del futbol base del FC l’Escala, que sumen uns 180 jugadors (clickeu sobre el nom per veure la foto corresponent).

Caganius

Prebenjamí de primer any

Benjamí promoció vermell

Benjamí promoció blau

Benjamí preferent

Aleví B

Aleví A

Infantil

Cadet-Juvenil

President-expresidents-alcalde-regidors