David Falgàs guanya el concurs de fotografia de Carnaval

Una selecció de les imatges s'exposarà a partir del 21 de maig

David Falgàs ha guanyat el primer premi del recuperat concurs de fotografia de Carnaval, organitzat per la comissió de Carnaval i l'agrupació fotogràfica Cromàtica del CER. La foto premiada es titula "hipnosi" i està centrada en una de les carrosses de la rua, que duia per temàtica les titelles.

En segon lloc ha quedat Adrian Valls, amb "El centre de no atenció", en què hi ha un grup de components de la comparsa dedicada a Lluís XVI.

En tercer lloc, el jurat ha escollit "Una bona jugada", de Moisès Velarde, que va fotografiar diversos components de la comparsa dedicada al pòquer.

També s'ha donat un accèsit a Xantal Domínguez per "Rauxa hippie", un primer pla d'una noia caracteritzada com a hippie.

Finalment, en la categoria de menors de divuit anys, el jurat ha decidit premiar a Laia Domínguez i Eloi Domínguez, per dos primers plans titulats "Dràcula" i "Laia".

El dia 21 de maig s'inaugurarà l'exposició que recollirà una selecció de les 74 imatges que es van presentar al concurs, que s'ha recuperat aquest any.